Labai skanūs, sultingi ir tiesiog tirpsta burnoje. Be to, yra labai lengvai ir greitai pagaminami. Pabandykite ir nenusivilsite!

REKLAMA

Sudėtis

REKLAMA

2 skumbrės;

1 svogūnas;

REKLAMA

2 šaukštai majonezo;

3 šaukštai sojų padažo;

REKLAMA

2 šaukštai garstyčių;

žalumynai papuošimui.

REKLAMA

Gaminimas

Nuskuskite ir išvalykite skumbres. Kruopščiai nuplaukite ir supjaustykite gabalėliais.

REKLAMA

Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais.

REKLAMA

Pasidarykite padažą. Sumaišykite majonezą, sojų padažą ir garstyčias (nereikia pridėti druskos). Masė turėtų gautis vienalytė.

REKLAMA

Ant skumbrių uždėkite svogūnų, užpilkite paruoštą padažą, gerai sumaišykite ir palikite marinuotis 20-30 minučių.

REKLAMA

Marinuotas skumbres kartu su svogūnais sudėkite į kepimo indą.

REKLAMA

Kepkite žuvis iki 170 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių.

REKLAMA

Skanias ir minkštas skumbres, iškeptas garstyčių padaže, patiekite su šviežiomis žolelėmis ir jūsų mėgstamu garnyru.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].