Labai skanūs turkiški kotletai. Nustebinkite šeimą nauju patiekalu

Šie maži turkiški kotletai yra skanūs tiek šalti, tiek šilti. Pabandykite pasigaminti šį įdomų patiekalą ir pradžiuginkite savo šeimą.

REKLAMA

Ingredientai:

Malta jautiena – 500 gramų;

Kepta mėsa su kiaušinių įdaru

REKLAMA

Svogūnai – 1 vienetas;

svogūnai

REKLAMA

Česnakas – 2 skiltelės;

REKLAMA

Kiaušinis – 1 vienetas;

REKLAMA

Malti džiūvėsėliai – 3 valgomieji šaukštai;

turkiški kotletai

REKLAMA

Pienas arba vanduo – 50 mililitrų;

pienas, turkiški kotletai

REKLAMA

Druska, pipirai pagal skonį;

druska, turkiški kotletai

REKLAMA

Kmynai – pagal skonį;

REKLAMA

Augalinis aliejus;

turkiški kotletai

REKLAMA

Žalumynai dekoravimui.

REKLAMA

Gaminimas:

Į gilų dubenį sudėkite maltą jautieną. Nulupkite svogūną ir česnaką. Perleiskite juos per mėsmalę (ar kaip kitaip susmulkinkite) ir sudėkite į mėsą. Tuomet pridėkite džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinį, įpilkite vandens arba pieno.

Kepta mėsa su kiaušinių įdaru, turkiški kotletai

REKLAMA

Tada sudėkite druską, pipirus ir kmynus. Viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti 30 minučių. Tada iš paruoštos mėsos formuokite nedidelius kotletus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite kotletus, kol iškeps. Papuoškite paruoštus kotletus žolelėmis ir patiekite su padažu pagal savo skonį.

turkiški kotletai

Skanaus! Esame tikri, kad turkiški kotletai jums patiks!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].