Jūsų prašys tai gaminti kiekvieną dieną!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Plonas lavašas – 4 vnt.;
  • Kiaušinis – 3 vnt.;
  • Pieniška dešra – 100 g;
  • Pomidorai – 1 vnt.;
  • Sviestas – 10 g;
  • Druska pagal skonį;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį.

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Išpjaukite keptuvės dydžio 4 vienodus apskritimus iš plono lavašo.
  2. Kiaušinius išplakite su pipirais ir druska iki vientisos masės.
  3. Keptuvę ištepkite sviestu, pašildykite ir supilkite nedidelį kiekį kiaušinių mišinio. Palikite likusį kiaušinį kitam užpylimui.
  4. Dedame vieną lavašo apskritimą, kol kiaušinis nespėja sukepti.
  5. Kuriam laikui keptuvę nukelkite nuo ugnies, kol po vieną išdėliosite visus sluoksnius.
  6. Ant lavašo išdėliokite dešros apskritimus.
  7. Kietą sūrį sutarkuokite stambia tarka ir trečią dalį apdėliokite dešra.
  8. Ant viršaus uždėkite antrą lavašo lakštą. Supjaustykite pomidorą griežinėliais ir sudėkite ant viso lavašo paviršiaus.
  9. Pabarstykite tarkuotu sūriu pomidorų viršų.
  10. Sudėkite ketvirtą lavašo lakštą ir pakartokite dešros ir sūrio sluoksnį, uždenkite paskutiniu lavašo lakštu, ant viršaus užpilkite kiaušinių mišinį.
  11. Uždenkite dangčiu ir kepkite dar 5 minutes ant silpnos ugnies. Kai viena produkto pusė paruduos, su dviem mentėmis apverskite ją į kitą pusę ir kepkite dar 5 minutes.
  12. Perkelkite patiekalą į lėkštę ir supjaustykite dalimis. Patiekite iškart, kol sūris dar nesustingo.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].