Šia sriuba patiks visai šeimai. Pievagrybiai sriubai suteiks nuostabų aromatą!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

Svogūnai – 1 vienetas;

REKLAMA

Bulvės – 3-4 vienetai;

REKLAMA

Pievagrybiai – 200 gramų;

REKLAMA

Morkos – 1 vienetas;

REKLAMA

Grietinė – 200 gramų;

REKLAMA

2 kiaušiniai;

REKLAMA

Sviestas – 30 gramų;

REKLAMA

Saujelė krapų;

REKLAMA

Druskos, pipirų pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Įdėkite į puodą ir išvirkite.

REKLAMA

Morką nulupkite ir sutarkuokite.

REKLAMA

Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvę su sviestu ir apkepinkite svogūnus su morkomis. 

REKLAMA

Kai bulvės bus išvirusios, sudėkite jas, morkas ir svogūnus į trintuvą, įpilkite grietinės ir viską susmulkinkite iki vientisos masės.

REKLAMA

Supilkite masę atgal į puodą ir užvirkite.

REKLAMA

Grybus supjaustykite mažais gabalėliais. Paskleiskite keptuvėje ir pakepkite 5–7 minutes.

REKLAMA

Tuomet sudėkite grybus į sriubą, įberkite druskos bei pipirų ir virkite 5 minutes.

REKLAMA

Išvirkite kiaušinius, nulupkite lukštą ir perpjaukite per pusę.

REKLAMA

Į sriubą sudėkite kiaušinių puseles, papuoškite žolelėmis ir nuimkite nuo ugnies.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].