Puikus česnakinių lazdelių receptas iš „YouTube“ kanalo. Puikus užkandis vakarėliui ir šeimos šventei!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Dviem tešlos lakštams 22cmx17cm (2-4 žmonėms)

Tešlai:

REKLAMA
  • 200 g paprastų miltų
  • Sausų mielių 5 g (0,5 šaukšto)
  • 8 g (1 valgomo šaukšto) cukraus
  • 4 g (0,5 šaukšto) druskos
  • 15 g (2 šaukštų) alyvuogių aliejaus
  • 120 ml drungno vandens

Česnakų sluoksniui:

  • 10 g (0,5 šaukšto) susmulkinto česnako
  • 20 g (2 šaukštų) lydyto nesūdyto sviesto
  • 30 g kreminio sūrelio (1 didelio šaukšto)

Viršui:

REKLAMA
  • 280 g mocarelos sūrio
  • Parmezano

Nebūtinai:

  • raudonėlio
  • petražolių

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Mieles sumaišykite su cukrumi, mielėmis ir šiltu vandeniu

REKLAMA

Miltus sumaišykite su druska ir sudėkite mielių mišinį.

REKLAMA

Pradėkite maišyti tešlą – įpilkite aliejaus.

REKLAMA

Padarykite vientisą tešlą, uždenkite maistine plėvele ir leiskite šiltoje vietoje pakilti.

REKLAMA

Tuo tarpu paruoškite česnakų, sūrio ir sviesto mišinį.

REKLAMA

Išminkykite pakilusią tešlą ir iškočiokite ant miltais pabarstytos lentos.

REKLAMA

Užtepkite česnakiniu mišiniu.

REKLAMA

Pabarstykite sūriu ir raudonėliu.

REKLAMA

Įdėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite.

REKLAMA

Kepkite 210 laipsnių temperatūroje 8-10 minučių.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].