Nuostabus obuolių pyragas su tinklelio tipo papuošimu, jį galėsite greitai pasiruošti, o jo skonis tikrai bus nuostabus. Šį receptą jums radome „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 obuolių
  • Kepimo formos 18 x 24 cm

Tešlai:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • 1 stiklinės cukraus (stiklinė = 100 ml)
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 pakelio vanilinio cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • Mažiau nei 2 stiklinių paprastų miltų (stiklinė = 250 ml) – miltus berti reikia palaipsniui, gali prireikti papildomai 1.5 stiklinės.

Kremui:

  • 1 kiaušinio
  • 1 valgomojo šaukšto krakmolo
  • 250 ml pieno

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia pasiruoškite kremą – kiaušinį, krakmolą ir cukrų sumaišykite su trupučiu pieno.

REKLAMA

Tada supilkite likusį pieną ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Išvirkite tirštą kremą ir leiskite jam atvėsti.

Išplakite du kiaušinius su cukrumi ir supilkite pieną.

REKLAMA

Palaipsniui suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite obuolius.

REKLAMA

Skardą gerai ištepkite sviestu ir ant jos dugno sudėkite obuolius.

REKLAMA

Ant viršaus supilkite tešlą.

REKLAMA

Naudodami konditerinį maišelį, ant tešlos viršaus sluoksniuokite kremą – suformuokite tinklelį.

REKLAMA

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje apie 30 minučių.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].