Krembriulė - skaniausias prancūziškas desertas. Pasigaminkite jį patys

Krembriulė yra vienas skaniausių prancūziškų desertų. Bent kartą paragavę, įsimylėsite jį amžiams, o geriausia tai, kad galite šį desertą pasigaminti namuose!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Kiaušiniai – 4 vnt.;
  • Cukraus pudra – 110 g;
  • Pienas – 300 ml;
  • Grietinėlė – 300 ml;
  • Vanilinas – 1 arbatinis šaukštelis;
  • Susmulkintas muskato riešutas.

Gaminimas:

  1. Išplakite kiaušinius su cukraus pudra iki purių putų.
  2. Įkaitinkite pieną, įpilkite grietinėlės, vanilino. Viską gerai išmaišykite.
  3. Nukelkite nuo ugnies ir supilkite kiaušinius.
  4. Išmaišykite ir supilkite masę į gilų, maždaug 3 cm aukščio kepimo indą. Pabarstykite tarkuotu muskato riešutu.
  5. Įkaitinkite orkaitę iki 150 laipsnių.
  6. Kepkite orkaitėje 45 minutes.

Skanaus!

REKLAMA

krembriulė

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].