Namiškiai suvalgys viską iki paskutinio kąsnelio!

REKLAMA

Sudedamosios dalys:

  • Kvietiniai miltai – 200 g
  • Kukurūzų miltai – 100 g
  • Kepimo milteliai – 1 šaukštelis
  • Pienas – 150 ml
  • Linų sėmenų sėklos – 4 šaukštai
  • Augalinis aliejus – 4 šaukštai
  • Druska – 1 žiupsnelis
  • Cukrus – 1 šaukštelis

Paruošimo būdas:

REKLAMA
  1. Dubenyje sumaišykite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų.
  2. Supilkite pieną į dubenį ir į jį persijokite miltų mišinį. Užminkykite tešlą, sudėkite sviestą ir linų sėmenis.
  3. Palikite tešlą pastovėti apie 10 minučių.
  4. Tešlą iškočiokite į paplotį, supjaustykite kubeliais ir kepkite 180°C temperatūroje 12 minučių.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].