Labai skanios vištienos kulšelės!

REKLAMA

Ingredientai:

Kopūstas – 6 lapai;

REKLAMA

Vištienos kulšelės – 6 vienetai;

REKLAMA

Ryžiai – pusė puodelio;

REKLAMA

Svogūnas – 1 vienetas;

REKLAMA

Česnakas – 4 skiltelės;

REKLAMA

Morka – 1 vienetas;

REKLAMA

Paprika – 1 vienetas;

REKLAMA

Pomidorų pasta – 70 gramų;

REKLAMA

Grietinė – 200 gramų;

REKLAMA

Vandens – 1 puodelis;

REKLAMA

Cukrus – 1 arbatinis šaukštelis;

REKLAMA

Druskos pagal skonį.

REKLAMA

Pomidoras – 1 vienetas;

REKLAMA

Bazilikai – 1 arbatinis šaukštelis.

REKLAMA

Gaminimas:

Vištienos kulšeles apibarstykite mėgstamais prieskoniais ir kepkite keptuvėje, kol kulšelės apkeps iš abiejų pusių iki auksinės spalvos. Kopūstų lapus virkite verdančiame vandenyje iki kol suminkštės.

REKLAMA

Išvirkite ryžius, kol suminkštės. Pakepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir tarkuotas morkas aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Tuomet supilkite ryžius ir kartu pakepinkite.
Ant kopūsto lapo dėkite ryžius su daržovėmis, ant jų – vištienos kulšelę, o ant jos viršaus – vėl ryžiai. Įvyniokite viską į kopūsto lapą tarsi į voką. Sudėkite juos į keptuvę.

REKLAMA

Smulkiai supjaustykite papriką ir sudėkite tarp kopūstų, ant viršaus pabarstykite susmulkintą česnaką. Padažo gaminimas – sumaišykite pomidorų pastą ir grietinę, įpilkite 1 valgomąjį šaukštą vandens, įdėkite baziliko, cukraus ir druskos pagal skonį. Užpilkite padažą ant kopūstų suktinukų ir troškinkite 30–40 minučių.

REKLAMA

Supjaustykite pomidorą į apskritimus, paskleiskite ant kopūstų suktinukų ir dar 10 minučių troškinkite. Papuoškite patiekalą žolelėmis. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].