Kopūstų pyragas. Neįprastas skonis su labai įdomia tešla

Kopūstų pyragas gali būti ne tik skanus kasdienės vakarienės pasirinkimas, tačiau ir tobulas pasirinkimas kūčių stalui, kuris tiks nemėgstantiems žuvies.

REKLAMA

Jums reikės:

400 g miltų

REKLAMA

miltai, žuvies kotletai

500 g kopūstų

REKLAMA

100 ml vandens

REKLAMA

2 šaukštų augalinio aliejaus

REKLAMA

alyvuogių aliejus

1 žiupsnelio druskos

REKLAMA

1 šaukštelio citrinos sulčių

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Išsijokite miltus ir sumaišykite su vandeniu, įpilkite druskos, augalinio aliejaus ir citrinos sulčių. Maišykite. Palikite tešlą pastovėti 30 minučių.

Įdarui: smulkiai supjaustykite kopūstus ir kepkite aliejuje 8-10 minučių iki auksinės spalvos. Paimkite šiek tiek daugiau nei pusę tešlos ir iškočiokite.

REKLAMA

moliūgų ir svogūnų paplotėliai

Įklokite į kepimo formą su kepimo popieriumi. Ant viršaus paskleiskite įdarą ir uždenkite antrąja iškočiotos tešlos dalimi, užtvirtinkite kraštus. Kepkite pyragą orkaitėje 190°C temperatūroje 20-25 minutes, kol pasidarys aukso rudos spalvos.

REKLAMA

Kopūstų pyragas paruoštas, jis yra labai skanus tiek šiltas, tiek šaltas.

Skanaus!

Kopūstų pyragas

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].