Aštrus patiekalas, kuris bus populiarus ant bet kurio stalo.
REKLAMA
Reikės:
4 saldžiųjų paprikų
REKLAMA
2 kg pomidorų
2 aitriųjų pipirų
REKLAMA
2 česnakų
100 g cukraus
REKLAMA
100 ml aliejaus
2 šaukštų druskos
REKLAMA
100 ml acto
baziliko, krapų, petražolių, salierų – pagal skonį
REKLAMA
Gaminimas:
Pomidorus nuplaukite, supjaustykite pusėmis.
REKLAMA
Paruoškite padažą. Sumalkite česnaką, papriką, petražoles, salierą, krapus mėsmale. Viską sumaišykite.
REKLAMA
Pomidorus ir padažą sudėkite į trijų litrų stiklainius.
REKLAMA
Užpilkite verdančio vandens iki kaklo, supilkite actą ir augalinį aliejų, supilkite cukrų ir druską.
REKLAMA
Uždarykite stiklainius, apverskite aukštyn kojomis ir leiskite pastovėti parą.
REKLAMA
Viskas, kitą dieną galite išbandyti patiekalą!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].