Ingredientai

  • raudonieji serbentai – 1 kg
  • arbūzo minkštimas – 1 kg
  • cukrus – 1 kg

Gaminimo eiga

  1. Nuplaukite serbentus ir pašalinkite kotelius, arbūzą supjaustykite gabalėliais. Serbentus gerai sutrinkite su cukrumi ir sudėkite arbūzo gabalėlius.
  2. Uždėkite ant viryklės, užvirkite ir virkite 35 minutes. Tada gautą masę šiek tiek atvėsinkite, pertrinkite per sietelį ir vėl užvirkite.
  3. Uogienę sudėkite į švarius stiklainius ir uždarykite dangtelius. Uogienę laikykite vėsioje vietoje.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].