Kopūstais įdaryti pipirai. Anytos receptas, kurio prašo visi draugai!

Kopūstais įdaryti pipirai yra skanus patiekalas, kurį šiandien siūlome jums pasigaminti. Šis užkandis maloniai nustebins jūsų svečius ir taps mėgstamiausiu.

REKLAMA

pipirai

Pipirai įdaryti kopūstais

Patiekalas labai sveikas ir skanus. Tačiau pagaminti jį nėra taip sunku, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Todėl neabejojame, kad šis receptas taps vienu mėgstamiausių.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 35 paprikų
  • 3 kg kopūstų
  • 1 glėbelio krapų
  • 1 aitriojo pipiro
  • 2 morkų
  • 13 skiltelių česnako
  • 1 glėbelio petražolių
  • 1 litro vandens
  • 2 šaukštų druskos
  • 1 šaukšto cukraus
  • 0,5 šaukšto saulėgrąžų aliejaus
  • 0,5 šaukšto acto

Gaminimas:

REKLAMA

Pipirų sėklas pašalinkite ir blanširuokite pipirus verdančiame vandenyje apie 8 minutes. Tada supilkite vandenį į kaitinti tinkamą indą, įpilkite druskos, cukraus, acto, saulėgrąžų aliejaus ir užvirkite.

REKLAMA

Supjaustykite kopūstus ir morkas ir sumaišykite su smulkintomis žolelėmis, česnaku ir aitriuoju pipiru, pagardinkite druska.

pipirai

REKLAMA

Po to įdarykite paprikas kopūstais, atsargiai sudėkite į švarius stiklainius ir užpilkite sūrymu. Užsukite dangtelius ir palikite apverstus šiltai, kol jie atvės.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].