Išbandykite, jei dar neragavote!

REKLAMA

Reikės:

3 kg agurkų;

REKLAMA

1 kg svogūnų;

2,5 puodelių aliejaus;

REKLAMA

3 šaukštų druskos;

1 puodelio cukraus;

REKLAMA

3/4 puodelio acto;

1-2 šaukštelių maltų juodųjų pipirų.

REKLAMA

Gaminimas:

Agurkus supjaustykite išilgai, o svogūnus – žiedais. Sudėkite į didelį puodą.

REKLAMA

Ant jų užpilkite 2,5 puodelių bekvapio aliejaus, 3 šaukštus druskos, 1 puodelį cukraus, 3/4 puodelio 9% acto, 1-2 šaukštelius juodųjų pipirų.

REKLAMA

Viską sumaišykite ir palikite marinuoti 8 valandas, kelis kartus vis pamaišydami.

REKLAMA

Tada sudėkite agurkus į stiklainius ir sterilizuokite 20 minučių.

REKLAMA

Užsukite dangtelius ir šiltai apvyniokite.

REKLAMA

Iš pateikto kiekio gaunasi apie 8 pusės litro stiklainius.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].