Išbandykite, jei dar neragavote!
REKLAMA
Reikės:
3 kg agurkų;
REKLAMA
1 kg svogūnų;
2,5 puodelių aliejaus;
REKLAMA
3 šaukštų druskos;
1 puodelio cukraus;
REKLAMA
3/4 puodelio acto;
1-2 šaukštelių maltų juodųjų pipirų.
REKLAMA
Gaminimas:
Agurkus supjaustykite išilgai, o svogūnus – žiedais. Sudėkite į didelį puodą.
REKLAMA
Ant jų užpilkite 2,5 puodelių bekvapio aliejaus, 3 šaukštus druskos, 1 puodelį cukraus, 3/4 puodelio 9% acto, 1-2 šaukštelius juodųjų pipirų.
REKLAMA
Viską sumaišykite ir palikite marinuoti 8 valandas, kelis kartus vis pamaišydami.
REKLAMA
Tada sudėkite agurkus į stiklainius ir sterilizuokite 20 minučių.
REKLAMA
Užsukite dangtelius ir šiltai apvyniokite.
REKLAMA
Iš pateikto kiekio gaunasi apie 8 pusės litro stiklainius.
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].