Jei niekada nebandėte patys pasigaminti skumbrės konservų, pats metas pamėginti!

REKLAMA

Sudėtis:

6 skumbrės

REKLAMA

1 kg svogūnų

1,5 kg morkų

REKLAMA

2 kg pomidorų

2 šaukštai druskos

REKLAMA

180 g cukraus

1 puodelis aliejaus

REKLAMA

2 šaukštai acto

pipirai

REKLAMA

lauro lapai

Gaminimas:

Svogūnus, morkas susmulkinkite trintuvu, supilkite aliejų, sudėkite druską, cukrų ir troškinkite keptuvėje 10 minučių.

REKLAMA

Tada sudėkite supjaustytus pomidorus ir troškinkite 15 minučių.

REKLAMA

Sudėkite skumbrę, supjaustytą 1 cm apskritimais, įdėkite pipirų, lauro lapų ir troškinkite 1,5 valandos.

REKLAMA

Virimo pabaigoje supilkite 2 šaukštus acto.

REKLAMA

Sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite, apvyniokite rankšluosčiais, kol visiškai atvės.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].