Jei niekada nebandėte patys pasigaminti skumbrės konservų, pats metas pamėginti!
REKLAMA
Sudėtis:
6 skumbrės
REKLAMA
1 kg svogūnų
1,5 kg morkų
REKLAMA
2 kg pomidorų
2 šaukštai druskos
REKLAMA
180 g cukraus
1 puodelis aliejaus
REKLAMA
2 šaukštai acto
pipirai
REKLAMA
lauro lapai
Gaminimas:
Svogūnus, morkas susmulkinkite trintuvu, supilkite aliejų, sudėkite druską, cukrų ir troškinkite keptuvėje 10 minučių.
REKLAMA
Tada sudėkite supjaustytus pomidorus ir troškinkite 15 minučių.
REKLAMA
Sudėkite skumbrę, supjaustytą 1 cm apskritimais, įdėkite pipirų, lauro lapų ir troškinkite 1,5 valandos.
REKLAMA
Virimo pabaigoje supilkite 2 šaukštus acto.
REKLAMA
Sudėkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite, apvyniokite rankšluosčiais, kol visiškai atvės.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].