Konservuota daržovių sriuba: skanu ir žiemą, ir vasarą!

Išbandykite šį gardžios konservuotos sriubos su daržovėmis receptą!

Sudėtis:

500 g pomidorų

500 g morkų

500 g svogūnų

300 g petražolių

500 g saldžiosios paprikos

500 g druskos

Gaminimas:

Svogūnus nulupkite, supjaustykite mažais kubeliais.

Morkas nulupkite ir sutarkuokite.

Pomidorus keletą minučių pamerkite į verdantį vandenį, tada nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Petražoles susmulkinkite peiliu.

Išvalykite sėklas iš paprikų ir supjaustykite mažais kubeliais.

Sudėkite visas paruoštas daržoves į dubenį, įpilkite druskos ir gerai išmaišykite. Palikite dešimt minučių, kad druska įsigertų.

Sterilizuokite stiklainius. Sudėkite daržoves ir užpilkite marinatu. Užsukite dangtelius.

Galima laikyti kambario temperatūroje.

Skanaus!

Šaltinis