Šią sriubą mėgsta suaugusieji ir vaikai!

REKLAMA

Ingredientai:

  • bet kokia malta mėsa – 300 g
  • svogūnai – 2 vnt.
  • morkos – 1 vnt.
  • pomidoras – 1 vnt.
  • bulvės – 3 – 4 vnt.
  • ryžiai – 2 valgomi šaukštai
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Augalinį aliejų supilkite į puodą, pašildykite ir kepkite smulkintus svogūnus, tada pridėkite kapotų pomidorų ir tarkuotų morkų.
  2. Supjaustykite bulves kubeliais ir supilkite į puodą, tada įpilkite vandens.
  3. Įpilkite ryžių.
  4. Užvirkite ir virkite, kol bulvės ir ryžiai išvirs.
  5. Faršą sumaišykite su tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį.
  6. Suformuokite nedidelius mėsos kukulius ir sudėkite juos į sriubą.
  7. Suberkite druską ir prieskonius, ir virkite po užvirimo apie 10 minučių.
  8. Virimo pabaigoje pridėkite žolelių pagal skonį.

Skanu su grietine ir skrebučiais.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].