Tirpsta burnoje!

REKLAMA

Skaniausias varškės apkepas!!! Tai tikrai tirpsta burnoje! Tiesiog neįmanoma atsitraukti bevalgant.

Ingredientai:

REKLAMA
  • 1 kg varškės
  • 75 g manų kruopų
  • 125 g sviesto ar margarino
  • 225 g cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
  • 3-4 šaukštai citrinos sulčių
  • tarkuotos 1/2 citrinos žievelės
  • 4 kiaušiniai
  • 1 pakelis kepimo miltelių (10 g)
  • 1 dėžutė vanilinio pudingo miltelių (40 g) arba 4 arbatiniai šaukšteliai kukurūzų krakmolo (aš turėjau bulvių) su vanile.
  1. Išsukite sviestą arba margariną su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos sultimis ir žievelėmis iki vientisos masės. Įdėkite trynius. Manų kruopas sumaišykite su pudingo milteliais arba krakmolu. Kepimo miltelius supilkite į kreminio mišinį. Tada suberkite pertrintą varškę, baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  2. Gautą masę sudėkite į riebalais išteptą formą, išlyginkite paviršių ir kepkite, kol paruduos (apie valandą 180°C temperatūroje).
  3. Leiskite varškei atvėsti formoje, tada atsargiai išimkite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].