Galbūt skamba keistai, bet jei tuną sumaišysite su kukurūzų krakmolu, pagaminsite tikrai skanią vakarienę.

REKLAMA

Patiekalas bus paruoštas per 5 minutes ir visi bus maloniai nustebinti.

Tai puikus įprasto maisto raciono pokytis, o paruošti šį patiekalą labai paprasta.

REKLAMA

Išbandykite šį receptą iš „Youtube“ kanalo „Tasty Recipes“.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 konservuoto tuno
  • 1 valgomojo šaukšto kukurūzų krakmolo
  • 3 kiaušinių
  • Juodųjų maltų pipirų
  • Druskos
  • Svogūnų laiškų
  • Raudonėlio
  • Augalinio aliejaus

Pasirinktinai:

REKLAMA
  • Žolelių pagal skonį
  • Prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga:

Įdėkite konservuotą tuną į sietelį.

REKLAMA

Šakute jį gerai sutrinkite.

REKLAMA

Į atskirą dubenį įmuškite kiaušinius.

Pagal skonį įberkite druskos ir maltų juodųjų pipirų.

REKLAMA

Jei norite, taip pat galite pridėti mėgstamų prieskonių ar žolelių.

REKLAMA

Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

REKLAMA

Sudėkite juos į kiaušinių masę.

Pagardinkite raudonėliais.

REKLAMA

Visus ingredientus gerai išmaišykite.

Įberkite šaukštą kukurūzų krakmolo.

REKLAMA

Gerai įmaišykite, kad neliktų gumuliukų.

REKLAMA

Kai mišinys bus tirštas ir vientisas, įmaišykite tuną.

Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus.

REKLAMA

Įkaitinkite ją ir iš tuno mišinio suformuokite blyną.

REKLAMA

Apkepkite jį uždengę dangčiu, pirmiausia iš vienos pusės.

Tada, naudodami lėkštę, apverskite.

REKLAMA

Apkepkite kitą pusę, taip pat uždengę dangčiu.

REKLAMA

Kepimo procesas užtrunka apie 2 minutes.

Paruošta!

REKLAMA

Galite patiekti.

Mėgaukitės!

REKLAMA

Instrukcijos vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].