Šis patiekalas nusipelno plojimų!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Kiauliena – 400 g
  • Bulvės – 3-4 vnt. vidutinio didumo
  • Pievagrybiai – 15-16 vnt. vidutinio didumo
  • Svogūnai – 2 galvutės
  • Sūris – 100 g
  • Sviestas – 50 g
  • Saulėgrąžų aliejus
  • Majonezas
  • Druska pagal skonį

Gaminimas:

REKLAMA
  1. Supjaustykite kiaulieną vidutiniais gabalėliais ir kepkite apie 5 minutes ant stiprios ugnies, tada 10 minučių ant silpnos ugnies.
  2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  3. Grybus supjaustome griežinėliais ir kepame su svogūnais augalinio aliejaus ir sviesto mišinyje.
  4. Nuluptas bulves supjaustykite griežinėliais, pavirkite pasūdytame vandenyje, kol bus beveik išvirę.
  5. Į troškinimo indelius sudedame bulves, kiaulieną, majonezą ir grybus su svogūnais, ant viršaus pabarstome tarkuotu sūriu.
  6. Kepame uždengę dangtį iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].