Radome jums gardaus kiaulienos patiekalo receptą. Tai originalus, paprastas ir greitai paruošiamas patiekalas, kurio skonis tikrai fantastiškas!

REKLAMA

Pagal šį receptą galėsite paruošti šventiškus sekmadienio pietus, ir visus šiuo patiekalu nustebinsite!

REKLAMA

Mes radome šį receptą jums „YouTube“ kanale, todėl vadovaudamiesi šiuo paprastu ir aiškiu vaizdo įrašu, lengvai pagaminsite patys!

Jums reikės:

REKLAMA
  • Kiaulienos sprandinės – 1 kg
  • Svogūnų – 100 g
  • Šoninės – 100 g
  • Kietojo sūrio – 150 g
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • Raugintų kopūstų su morkomis – 300 g
  • Aliejaus

Gaminimo eiga:

Supjaustykite kiaulienos sprandinę storais griežinėliais.

REKLAMA

Kiekvieną gabalėlį įpjaukite per vidurį.

REKLAMA

Taip padarykite gilias įpjovas – kišenėles, į kurias galėsite įdėti įdarą.

Dabar pagal skonį mėsą pasūdykite ir pagardinkite pipirais.

REKLAMA

Paruoškite įdarą:

REKLAMA

Svogūną supjaustykite storesniais griežinėliais.

Sūrį supjaustykite griežinėliais.

REKLAMA

Taip pat griežinėliais supjaustykite šoninę.

REKLAMA

Dabar galite įdėti įdarą:

Į kiekvieną įpjovą įdėkite po gabalėlį šoninės, sūrio ir svogūno.

REKLAMA

Paruoštą mėsą padėkite į kepimo indo vidurį.

Iš šonų sudėkite raugintus kopūstus ir morkas.

REKLAMA

Kopūstus ir morkas apšlakstykite aliejumi.

REKLAMA

Kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Šiam puikiam patiekalui nereikia ruošti jokių garnyrų, patiekite jį tiesiai iš dubens! Tačiau jei norite garnyro, šiam receptui puikiai tiktų keptos bulvės.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].