Jūs tiesiog privalote išbandyti šį nuostabų receptą.

REKLAMA

Garantuojame: rezultatas jus tikrai maloniai nustebins!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 400 g kiaulienos
  • 1 svogūno
  • 1 morkos
  • 1 kiaušinio
  • 80 g džiūvėsėlių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • maltų raudonųjų pipirų
  • 3 bulvių

Tešlai:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • 50 g pomidorų tyrės
  • 1 valg. š. miltų

Padažui:

  • svogūnų
  • 1 valg. š. pomidorų tyrės
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų
  • 300 ml vandens

Kaip gaminti?

REKLAMA

Kiaulieną supjaustykite kubeliais.

Sudėkite į dubenį ir suberkite smulkiais kubeliais supjaustytą svogūną.

REKLAMA

Suberkite stambiai tarkuotas morkas.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinį, įberkite džiūvėsėlių, druskos, maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

Nuplautas ir nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais.

REKLAMA

Mėsos mišinį sudėkite tarp dviejų bulvių griežinėlių.

REKLAMA

Žemame dubenyje sumaišykite kiaušinius, juoduosius pipirus, druską, pomidorų tyrę ir miltus.

Keptuvėje įkaitinkite aliejų.

REKLAMA

Bulves su mėsos įdaru apvoliokite tešloje ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

REKLAMA

Aliejuje pakepinkite apskritimais supjaustytą svogūną.

Įdėkite pomidorų tyrės, druskos, pipirų, įpilkite vandens ir virkite. Kartas nuo karto pamaišykite.

REKLAMA

Į keptuvę su padažu sudėkite bulves su mėsa, uždenkite.

REKLAMA

Troškinkite 20 minučių.

Pabarstykite kapotomis petražolėmis ir patiekite.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Pamokėlė vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].