Cukinijos, įdarytos malta mėsa, tapo vienu populiariausių patiekalų mūsų namuose. Paruoškite tai pagal šį „YouTube“ receptą ir turėsite tikrai skanų vasarišką patiekalą!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1 kg cukinijos
  • 500 g maltos mėsos
  • 70 g svogūnų
  • druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 100 g paprastų miltų
  • 2 kiaušinių
  • petražolių pagal skonį

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Faršą galite naudoti toks, koks jums patinka.

Įdėkite jį į dubenį, į jį įdėkite tarkuoto svogūno, druskos, pagardinkite ir pridėkite smulkintas petražoles.

REKLAMA

Cukiniją supjaustykite stambiais griežinėliais ir šaukštu išimkite minkštimą.

Cukinijas pasūdykite ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad į juos susigertų sultys, kurias išskirs griežinėliai.

REKLAMA

Cukinijų apskritimus užpildykite paruošta malta mėsa.

REKLAMA

Kiaušinius išplakite šluotele, panardinkite į juos cukinijos griežinėlius, tada apvoliokite juos miltuose ir kepkite karštame augaliniame aliejuje iš kiekvienos pusės maždaug po 3 minutes.

PATARIMAS: galite sudėti cukinijos griežinėlius į kepimo popieriumi padengtą skardą ir kepti orkaitėje.

REKLAMA

PATARIMAS: prieš kepdami cukinijas, galite ant jų viršaus uždėti šiek tiek tarkuoto sūrio.

REKLAMA

Tokias cukinijas galite patiekti su įvairiais, jums patinkančiais padažais, pavyzdžiui, su česnakais, žolelėmis ir pan.

Tai yra idealus patiekalas vasarai ir gali būti patiekiamas kaip užkandis, taip pat kaip pagrindinis patiekalas su mėgstamu garnyru.

REKLAMA

Gero apetito!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].