Kaip skanu svieste keptos bulvės! O koks kvapas…

REKLAMA

Šis patiekalas pradžiugins visus artimuosius!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

mažos apvalios bulvės – 15 vienetų;

REKLAMA

česnakai – 2-3 skiltelės;

REKLAMA

sviestas – 2 valgomieji šaukštai;

REKLAMA

verdantis vanduo – 100-150 mililitrų;

REKLAMA

džiovintų žolelių (čiobrelių, raudonėlių, rozmarinų) žiupsnelis arba Provanso žolelių 1 arbatinis šaukštelis;

REKLAMA

druskos pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

Bulves kruopščiai nuvalykite šepetėliu arba kempinėle.

REKLAMA

Sudėkite į gilią keptuvę ir užpilkite nedideliu kiekiu verdančio vandens.

REKLAMA

Uždenkite keptuvę ir virkite apie 8 minutes ant stiprios ugnies.

REKLAMA

Po kurio laiko išpilkite vandenį iš keptuvės, įdėkite sviesto ir česnako skilteles, susmulkintas peiliu.

REKLAMA

Kai sviestas ištirps, bulves apibarstykite žolelėmis ir druska.

REKLAMA

Kepkite ant vidutinės ugnies iki rudos spalvos.

REKLAMA

Patiekite kaip patiekalą arba kaip garnyrą prie mėsos ar žuvies.

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].