Keptos bulvės su aromatinėmis žolelėmis ir česnaku. Skaniausias patiekalas!

Keptos bulvės su aromatinėmis žolelėmis ir česnaku bus kiekvieno bulvių mėgėjo pats skaniausias patiekalas. Nieko nelaukite ir pasigaminkite!

REKLAMA

Ingredientai:

  • šviežios bulvės;
  • alyvuogių aliejus – 5 valgomieji šaukštai;
  • druska – 2 valgomieji šaukšteliai;
  • česnakai – 3-4 skiltelės;
  • čiobreliai – 0,5 arbatinio šaukštelio;
  • rozmarinas – 0,5 arbatinio šaukštelio.

REKLAMA

Gaminimas:

Šviežias bulves gerai nuplaukite ir, jei norite, nulupkite. Sumaišykite alyvuogių aliejų, rozmarinus, čiobrelius ir išspauskite česnako skilteles. Užpilkite bulves gautu padažu, sumaišykite.

REKLAMA

Bulves paskleiskite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos. Uždenkite kitu kepimo popieriaus lakštu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje valandą.

Pasibaigus laikui, padarykite skylę kepimo popieriuje ir dar pakepkite 10 minučių.

REKLAMA

keptos bulvės

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].