Tobuli varškės pyragaičiai: skanesnių ir minkštesnių nebūna!

Varškėčiai taps pačiu mėgstamiausiu jūsų desertu. Varškė kepiniams puikiai tinka, tad būtinai išbandykite šį receptą!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA
  • varškė – 400 g
  • manų kruopos – 35 g
  • kiaušinis – 1 vnt.
  • miltai – 50 g
  • cukrus – 2 valgomieji šaukštai
  • vanilinis cukrus – 2 arbatiniai šaukšteliai;
  • augalinis aliejus – 80 ml.

Gaminimas:

Varškę su kiaušiniu sutrinkite iki vientisos masės. Į varškės masę suberkite cukrų ir vanilinį cukrų, viską gerai išmaišykite. Suberkite manų kruopas ir vėl išmaišykite.

REKLAMA

Formuokite varškėčius ir kiekvieną įdėkite į miltus arba manų kruopas. Varškėčius apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių. Pagardinti galite uogomis ir cukraus pudra. Skanaus!

varškės pyragaičiai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].