Paruoškite tokį užkandį ant šventinio stalo. Jūsų svečiai bus patenkinti!
REKLAMA
Sudėtis:
800 g pievagrybių
REKLAMA
3 česnakai
1 šaukštelis Provanso žolelių mišinio
REKLAMA
druska, pipirai pagal skonį
40 ml balzaminio acto
alyvuogių aliejaus
REKLAMA
Gaminimas:
Grybus supjaustykite dideliais gabalėliais arba palikite sveikus.
REKLAMA
Į alyvuogių aliejų sudėkite sutarkuotą česnaką, Provanso žoleles, druską, pipirus ir balzaminį actą.
REKLAMA
Supilkite šį mišinį į dubenį su grybais ir išmaišykite.
REKLAMA
Marinuokite pievagrybius 15-20 minučių.
REKLAMA
Tada perkelkite į kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių, porą kartų pamaišykite.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].