Paruoškite tokį užkandį ant šventinio stalo. Jūsų svečiai bus patenkinti!

REKLAMA

Sudėtis:

800 g pievagrybių

REKLAMA

3 česnakai

1 šaukštelis Provanso žolelių mišinio

REKLAMA

druska, pipirai pagal skonį

40 ml balzaminio acto

alyvuogių aliejaus

REKLAMA

Gaminimas:

Grybus supjaustykite dideliais gabalėliais arba palikite sveikus.

REKLAMA

Į alyvuogių aliejų sudėkite sutarkuotą česnaką, Provanso žoleles, druską, pipirus ir balzaminį actą.

REKLAMA

Supilkite šį mišinį į dubenį su grybais ir išmaišykite.

REKLAMA

Marinuokite pievagrybius 15-20 minučių.

REKLAMA

Tada perkelkite į kepimo formą ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 15-20 minučių, porą kartų pamaišykite.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].