Šis maltos mėsos patiekalas pranoks net mėsainius!

REKLAMA

25 minutės orkaitėje, ir šedevras paruoštas.

REKLAMA

Receptas nesunkus, o patiekalo skonis – nuostabus!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

Kiaulienos arba vištienos faršas – 1 kilogramas;

REKLAMA

Svogūnai – 1 vienetas;

REKLAMA

Duona arba batonas – 70 gramų;

REKLAMA

Pienas – 100 mililitrų;

REKLAMA

Druska, pipirai pagal skonį;

REKLAMA

Česnakai – 2 skiltelės;

REKLAMA

Kiaušiniai – 1 vienetas.

REKLAMA

Įdarui:

REKLAMA

Žalumynai – pagal skonį;

REKLAMA

Fermentinis sūris – 200 gramų;

REKLAMA

Kiaušiniai – 2 vienetai (virti);

REKLAMA

Grietinė – 200 gramų.

REKLAMA

Gaminimas:

Į mėsos faršą sudėkite susmulkintą svogūną.

REKLAMA

Išmirkykite duoną arba batoną piene.

REKLAMA

Tuomet ją nuspauskite ir sudėkite į faršą.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinį, sudėkite susmulkintus česnakus, įberkite druskos bei pipirų ir maišykite viską iki vientisos masės.

REKLAMA

Likusį pieną galite naudoti įdarui, bet tai nebūtina.

REKLAMA

Įdarui supjaustykite virtus kiaušinius, sutarkuokite sūrį ir sudėkite į vieną indą.

REKLAMA

Tuomet pridėkite grietinę bei žalumynus, galite įberti ir kitų prieskonių.

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Kepimo skardą padenkite kepimo popieriumi, patepkite jį aliejumi.

REKLAMA

Tuomet iš faršo formuokite lizdelius.

REKLAMA

Į lizdelių vidų įdėkite įdarą.

REKLAMA

Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].