Puikus receptas, kuriuo galite palepinti artimuosius savaitgalį ar švenčių proga!

REKLAMA

Sudėtis:

2 šaukšteliai malto cinamono

REKLAMA

2 šaukšteliai maltų kmynų

1 šaukšteliai maltos kalendros

REKLAMA

½ šaukštelio maltos ciberžolės

¼ šaukštelio maltų gvazdikėlių

REKLAMA

1 šaukštelis džiovintų česnakų

2 šaukšteliai druskos

REKLAMA

1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų

30 g susmulkintų migdolų

REKLAMA

5 šaukštai natūralaus jogurto

višta, sverianti apie 1,5 kg

REKLAMA

Gaminimas:

Sumaišykite cinamoną, kmynus, kalendrą, ciberžolę, gvazdikėlius, česnaką, druską, pipirus, migdolus ir jogurtą iki pastos pavidalo konsistencijos.

REKLAMA

Įtrinkite vištą gauta pasta iš visų pusių, taip pat ir po oda, kad būtų dar geresnis skonis ir aromatas. Dalį pastos galima dėti į vištos vidų.

REKLAMA

Uždenkite vištą folija ir laikykite šaldytuve bent 3 valandas.

REKLAMA

Kepkite marinuotą vištą 1 val. 200 ° C temperatūroje.

REKLAMA

Nuimkite foliją ir kepkite mėsą dar 20-30 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].