Puikus receptas, kuriuo galite palepinti artimuosius savaitgalį ar švenčių proga!
REKLAMA
Sudėtis:
2 šaukšteliai malto cinamono
REKLAMA
2 šaukšteliai maltų kmynų
1 šaukšteliai maltos kalendros
REKLAMA
½ šaukštelio maltos ciberžolės
¼ šaukštelio maltų gvazdikėlių
REKLAMA
1 šaukštelis džiovintų česnakų
2 šaukšteliai druskos
REKLAMA
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
30 g susmulkintų migdolų
REKLAMA
5 šaukštai natūralaus jogurto
višta, sverianti apie 1,5 kg
REKLAMA
Gaminimas:
Sumaišykite cinamoną, kmynus, kalendrą, ciberžolę, gvazdikėlius, česnaką, druską, pipirus, migdolus ir jogurtą iki pastos pavidalo konsistencijos.
REKLAMA
Įtrinkite vištą gauta pasta iš visų pusių, taip pat ir po oda, kad būtų dar geresnis skonis ir aromatas. Dalį pastos galima dėti į vištos vidų.
REKLAMA
Uždenkite vištą folija ir laikykite šaldytuve bent 3 valandas.
REKLAMA
Kepkite marinuotą vištą 1 val. 200 ° C temperatūroje.
REKLAMA
Nuimkite foliją ir kepkite mėsą dar 20-30 minučių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].