Kepenėlių pyragas su grybais. Liksite nustebinti nuostabaus skonio!

Kepenėlių pyragas su grybais taps pačiu skaniausiu užkandžiu. Patikėkite, daugiau nė vienos šventės neįsivaizduosite be šio pyrago

Ingredientai:

Kepenėlių blyneliams:

Kiaulienos kepenėlės – 500 gramų;

kepenėlių pyragas

Mažas svogūnas – 1 vienetas;

Kiaušinis – 1 vienetas;

kepenėlių pyragas

Grietinė – 2 valgomieji šaukštai;

Miltai – 2 valgomieji šaukštai;

miltai

Druska, pipirai – pagal skonį.

druska

Įdarui:

Pievagrybiai – 6 vienetai;

kepenėlių pyragas

Kreminio sūris – 1 vienetas;

Svogūnai – 3 maži vienetai arba vienas didelis;

kepenėlių pyragas

Morkos – 1 vienetas;

Česnakai – 2 skiltelės;

Grietinė – 1-1,5  valgomojo šaukšto.

grietinė, kepenėlių pyragas

Majonezas 2-3 valgomieji šaukštai;

grietinė

krapų, petražolių.

Gaminimas:

Kepenėlių blynelių paruošimas: sumaišykite blenderiu kiaulienos kepenėles, svogūną, miltus, grietinę, kiaušinį, druską bei pipirus. Iš gautos masės kepkite vienodo dydžio blynus.

kepenėlių pyragas

Įdaro paruošimas: smulkiai supjaustykite svogūną, grybus. Morką sutarkuokite bei susmulkinkite vieną česnako skiltelę. Viską pakepinkite ant silpnos ugnies, perdėkite į dubenį. Tuomet sudėkite majonezą, grietinę, supjaustytus žalumynus ir likusią, susmulkintą česnako skiltelę.

Sočių salotų receptas, kepenėlių pyragas

Gerai sumaišykite visus ingredientus ir pertepkite įdaru kepenėlių blynelius. Likusį įdarą galite tepti ant pyrago šonų. Viršų papuoškite sūriu ir susmulkintais žalumynais. Kepenėlių pyragas su grybais paruoštas. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].