Tai dar vienas nuostabus receptas!

REKLAMA

Jis puikus, ir kaip rašo juo pasidalijusi šeimininkė: „Jums nereikės stovėti prie keptuvės, niekur nesitaško riebalai, tiesiog paruošiate, padalijate, kepate ir laukiate – viskas!”

Ačiū už šį puikų receptą!

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

Aštuonioms porcijoms:

  • 800 g kietojo edam sūrio
  • 8 vnt. kiaušinių
  • 400 g kumpio
  • džiūvėsėlių ir aliejaus dubenėliams patepti

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia patepkite dubenėlius aliejumi ir kruopščiai pabarstykite juos džiūvėsėliais.

REKLAMA

Tada sutarkuokite sūrį ir kumpį. Pusę sūrio įdėkite į visus dubenėlius.

Ant jo uždėkite pusę tarkuoto kumpio.

REKLAMA

Į kiekvieną dubenėlį gražiai įmuškite po vieną kiaušinį ir ant jo sudėkite likusį kumpį.

REKLAMA

Ant kumpio paskirstykite likusį tarkuotą sūrį.

REKLAMA

Taip paruoštus dubenėlius dėkite į kepimo skardą, kurią pripildėte vandeniu.

Kepkite iki 200–250 ° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20–25 minutes, kol sūris išsilydys.

REKLAMA

Išimkite dubenėlius, leiskite jiems šiek tiek pastovėti ir sudėkite į lėkštes.

REKLAMA

Galite įsipilti totorių padažo, patiekite su keptomis bulvėmis ar bulvytėmis ir salotomis.

Gero apetito!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].