Jūros gėrybių salotos. Pasijuskite tarsi atostogose!

Jūros gėrybių salotos yra sveikas ir sotus patiekalas. Galite jas valgyti kasdien ar pagaminti, kai laukiate svečių ir ruošiate šventę. Jos kiekvienam primins atostogas ir puikų vasaros orą.

REKLAMA

Jūros gėrybių salotos

Jums reikės:

2 vidutinės bulvės

REKLAMA

bulvės

3 kiaušiniai

REKLAMA

Kepta mėsa su kiaušinių įdaru

200 g krabų lazdelių

REKLAMA

150 g kieto sūrio

REKLAMA

Kietas sūris

180 g raudonųjų ikrų

REKLAMA

100 g majonezo

REKLAMA

majonezas

150 g krevečių

REKLAMA

druska, pipirai, žolelės pagal skonį

REKLAMA

Prieskoniai

Gaminimas:

Pirmiausia išvirkite bulves ir kiaušinius. Atskirai pabarstykite šiuos produktus druska, taip pat kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.

REKLAMA

Krabų lazdeles supjaustykite mažais gabalėliais.

Jūros gėrybių salotos

REKLAMA

Paruoškite specialų salotų padažą, atsargiai sumaišydami ikrus su majonezu.

Dabar reikia sudėti salotas sluoksniais, kiekvieną sluoksnį sutepant padažu. Sudėkite bulves ant pasirinkto indo dugno, padenkite padažu.

REKLAMA

Jūros gėrybių salotos

Į antrą sluoksnį sudėkite krabų lazdeles. Trečiajame ir ketvirtajame sluoksniuose sudėkite kiaušinius ir sūrį.

REKLAMA

Jūros gėrybių salotos

Sutepkite padažu ir ant viršaus sudėkite nuluptas krevetes, taip pat žalumynus. Jei norite, salotas taip pat galite papuošti alyvuogėmis.

REKLAMA

Jūros gėrybių salotos yra paruoštos. Belieka tik surasti joms matomiausią vietą ant stalo. Ir nepamirškite įsitikinti, kad kiekvienas brangus svečias turės galimybę laiko išbandyti šias nuostabiai skanias salotas!

Jūros gėrybių salotos

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].