Puikus skanėstas prie arbatos puodelio!

Sudedamosios dalys:

  • Cukrus – 60 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Miltai – 170 g
  • Jogurtas – 100 ml
  • Augalinis aliejus ar sviestas formai sutepti
  • Soda – 1/2 šaukštelio

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinius suplakite plaktuvu iki vientisos masės.
  2. Suberkite cukrų, išmaišykite, po to sudėkite jogurtą ir sodą.
  3. Miltus suberkite dalimis.
  4. Jei pageidaujate, įmaišykite šviežių vaisių, smulkintų arba džiovintų vaisių ar uogų.
  5. Supilkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą.
  6. Kepkite 190°C temperatūroje 25-30 minučių.
  7. Paruoštą pyragą supjaustykite gabalėliais ir patiekite ant stalo.

Gero apetito!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].