Šie vištienos suktinukai tikrai gali sukelti priklausomybę ir kiekvienas paragavęs pakartoja suvalgyti dar bent vieną suktinuką. Tai nėra didelis mokslas, ir net mažiau patyręs virėjas gali puikiai susitvarkyti ir skaniai paruošti. Skonio paslaptis slypi įdare!

REKLAMA

Mes radome jums šį receptą „YouTube“ kanale.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Vištos krūtinėlės
  • 1 pomidoro
  • Lydyto sūrio
  • 60 g kieto sūrio
  • 1 morkos
  • 1 skiltelės česnako
  • 2 šaukštų grietinės
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų
  • Džiovintų žolelių
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Vištienos krūtinėlę nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais.

REKLAMA

Supjaustykite plonomis riekutėmis.

REKLAMA

Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pabarstykite mėgstamomis žolelėmis.

Viską kruopščiai išmaišykite ir mėsą 30 minučių padėkite į šaldytuvą.

REKLAMA

Tuo tarpu supjaustykite nuplautus pomidorus.

REKLAMA

Sutarkuokite kietąjį sūrį ir sumaišykite su lydytu sūriu.

Morkas sutarkuokite, supjaustykite pomidorus ir viską kartu suberkite į sūrių mišinį.

REKLAMA

Galiausiai įdėkite susmulkintą česnaką, grietinę ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Po 30 minučių mėsą išimkite iš šaldytuvo ir sluoksniuokite ant kiekvienos riekelės užtepdami paruoštą įdarą.

REKLAMA

Susukite ir padėkite vieną riekelę šalia kitos ant riebalais išteptos kepimo skardos.

REKLAMA

Uždenkite ir kepkite 180°C temperatūroje apie 40 minučių.

Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, suktinukus apibarstykite tarkuotu sūriu.

REKLAMA

Patiekite su mėgstamu garnyru.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].