Pabodo kepti kiaušinienę? Norite kažko naujo? Išbandykite šį receptą! Šis japoniškas omletas yra labai lengvai paruošiamas, o jo skonis jus tikrai maloniai nustebins.

REKLAMA

 Jums reikės:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • 1/8 arbatinio šaukštelio druskos
  • 10 g cukraus (1 valg. š.)
  • nesūdyto sviesto

Kaip gaminti?

REKLAMA

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Juos supilkite į atskirus dubenėlius.

REKLAMA

Į dubenį su tryniais įberkite druskos.

Kruopščiai išplakite šluotele.

REKLAMA

Į dubenį su kiaušinių baltymais suberkite cukrų.

REKLAMA

Plakite plaktuvu.

REKLAMA

Į dubenį su kiaušinių baltymais supilkite trynius.

Kruopščiai išmaišykite.

REKLAMA

Keptuvėje ištirpinkite sviestą.

REKLAMA

Supilkite kiaušinių mišinį.

Uždenkite keptuvę dangčiu.

REKLAMA

Kepkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes.

REKLAMA

Omletą sulenkite per pusę ir apverskite.

Uždenkite keptuvę dangčiu.

REKLAMA

Kepkite dar dvi minutes.

REKLAMA

Štai ir viskas – galite patiekti.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].