Ar mėgstate gaminius su aguonomis? Tada šis receptas kaip tik jums! Ir net nereikės daug vargti, nes kaip tešla čia puikiai tinka pita duonelės lavašai.
REKLAMA
Reikės:
1 plonos pita duonos
REKLAMA
150 ml pieno
1 šaukšto cukraus
REKLAMA
4 šaukštų aguonų
1 kiaušinio
REKLAMA
vanilės
Paruošimas:
Supilkite cukrų į pieną ir ištirpinkite ant silpnos ugnies. Po to suberkite aguonas. Virkite pieną su aguonomis dar 5 minutes. Tada išjunkite ugnį ir leiskite mišiniui nusistovėti.
REKLAMA
Į atvėsintą mišinį sudėkite kiaušinio baltymą ir užbarstykite vanilės, viską išmaišykite. Gautą įdarą pasiskirstykite ant pita duonelės.
REKLAMA
Susukite pita duoną į sandarų ritinį, apipjaustykite kraštus, kad būtų lygūs. Paviršių sutepkite kiaušinio tryniu ir pašaukite kepti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių 20 minučių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].