Rekomenduojama gaminti vakarienei arba pietums!

REKLAMA

Sudėtis:

800 g pievagrybių

REKLAMA

3 puodeliai grikių košės

2 svogūnai

REKLAMA

1 kiaušinis

5 šaukštai kečupo

REKLAMA

1 šaukštelis daržovių prieskonių

džiūvėsėliai

REKLAMA

druska, pipirai

žalumynai

REKLAMA

aliejus

Gaminimas:

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir grybus.

REKLAMA

Apkepkite svogūnus aliejuje iki auksinės spalvos.

REKLAMA

Tada suberkite grybus ir pakepkite, kol iškeps.

REKLAMA

Grybus su svogūnais perleiskite per mėsmalę, nusausinę skysčio perteklių.

REKLAMA

Sudėkite grikių košę, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir įmuškite kiaušinį. Gerai išminkykite.

REKLAMA

Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iš visų pusių.

REKLAMA

Tada kotletus sudėkite į kepimo indą. Užpilkite kečiupu, praskiestu stikline vandens.

REKLAMA

Kepkite 200º С temperatūroje 10-15 minučių.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].