Rekomenduojama gaminti vakarienei arba pietums!
REKLAMA
Sudėtis:
800 g pievagrybių
REKLAMA
3 puodeliai grikių košės
2 svogūnai
REKLAMA
1 kiaušinis
5 šaukštai kečupo
REKLAMA
1 šaukštelis daržovių prieskonių
džiūvėsėliai
REKLAMA
druska, pipirai
žalumynai
REKLAMA
aliejus
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite svogūnus ir grybus.
REKLAMA
Apkepkite svogūnus aliejuje iki auksinės spalvos.
REKLAMA
Tada suberkite grybus ir pakepkite, kol iškeps.
REKLAMA
Grybus su svogūnais perleiskite per mėsmalę, nusausinę skysčio perteklių.
REKLAMA
Sudėkite grikių košę, įberkite druskos, pipirų, prieskonių ir įmuškite kiaušinį. Gerai išminkykite.
REKLAMA
Formuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iš visų pusių.
REKLAMA
Tada kotletus sudėkite į kepimo indą. Užpilkite kečiupu, praskiestu stikline vandens.
REKLAMA
Kepkite 200º С temperatūroje 10-15 minučių.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].