Įdaryti pievagrybiai. Neįprastas, bet labai skanus užkandis!

Ši kartą jums siūlome pagaminti labai skanų, lengvai paruošiamą ir kiek neįprastą užkandį. Įdaryti pievagrybiai tikrai nustebins jūsų svečius. Jie labai skanūs bei truputį aštrūs.

REKLAMA

Ingredientai:

  • Dideli pievagrybiai – 300 gramų;
  • Malti juodieji pipirai – pagal skonį;
  • Druska – pagal skonį;
  • Svogūnai – 1 vienetas;
  • Morkos – 1 vienetas;
  • Kietasis sūris – 80 gramų;
  • Grietinė – 2 valgomieji šaukštai;
  • Švieži žalumynai.

pusryčiai

Gaminimas:

  1. Nupjaukite prievagrybių ir šiek tiek minkštimo, bet stenkitės nepažeisti grybo viršūnės.
  2. Pakepinkite jas bei pagardinkite druska ir pipirais.
  3. Grybų kotus ir minkštimą smulkiai supjaustykite.
  4. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
  5. Morką nulupkite ir sutarkuokite.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir pakepinkite joje svogūnus iki skaidrumo, tuomet sudėkite morkas ir kepkite dar 2 minutes.
  7. Tada sudėkite susmulkintus grybus ir kepkite 5-10 minučių. Nukelkite nuo ugnies.
  8. Sutarkuokite sūrį. Sumaišykite pusę sūrio su įdaru ir užpildykite juo grybų viršūnėles.
  9. Ant įdarytų pievagrybių sudėkite likusį sūrį.
  10. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 15 minučių.

Įdaryti pievagrybiai tikrai sužavės visus svečius. Jiems iškepus, papuoškite pasirinktais žalumynais. Skanaus!

REKLAMA

įdaryti pievagrybiai

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].