Karšta ar šalta sriuba yra skanus maistas, todėl ją reikėtų kuo dažniau įtraukti į savo mitybos racioną.

REKLAMA

Geros sriubos nauda slypi jos sudėtyje, kurią galite keisti pagal savo skonį ir turimus ingredientus.

REKLAMA

Šiame straipsnyje sužinosite, kaip pasigaminti sriubą, kuri gali jums padėti sumažinti svorį.

REKLAMA

Šią sriubą galite valgyti su tikru malonumu, ir ji padės jums išlaikyti puikias kūno formas!

Jums reikės:

REKLAMA

Visus ingredientus galite pasirinkti pagal savo skonį.

  • 1 puodelio daržovių, pavyzdžiui, salierų, geltonųjų arba raudonųjų paprikų, svogūnų arba šparaginių pupelių
  • 1 puodelio įvairių lapinių žalumynų, pavyzdžiui, špinatų, mangoldų lapų arba lapinių kopūstų
  • 1/2 puodelio šakninių daržovių, pavyzdžiui, morkų, petražolių, burokėlių

REKLAMA
  • 1/2 šaukštelio džiovintų česnakų
  • 1/2 šaukštelio malto imbiero
  • 2-4 šaukštelių ciberžolės, kalendros, juodųjų pipirų, kmynų
  • 2 puodelių paruošto naminio daržovių sultinio
  • Druskos pagal skonį
  • Taip pat galite įdėti pusę puodelio raudonųjų pupelių.

Gaminimo eiga:

Pirmiausia pradėkite virti šaknines daržoves, o vėliau į sriubą sudėkite kitus produktus.

REKLAMA

Paimkite didelį puodą ir supilkite į jį prieskonių mišinį.

REKLAMA

Supjaustykite šaknines daržoves, užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės.

Susmulkinkite lapinius žalumynus ir suberkite juos į puodą.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

Įpilkite 1 puodelį daržovių sultinio.

REKLAMA

Viską uždenkite dangčiu ir leiskite troškintis apie 15-20 minučių.

REKLAMA

Tada supilkite likusį sultinį, taip pat likusias daržoves (išskyrus šakniavaisius).

Virkite 10 minučių.

REKLAMA

Dabar į puodą galite sudėti šakniavaisines daržoves ir, jei reikia, įpilkite daugiau vandens.

Vandens kiekis priklauso nuo to, kokio tirštumo sriubos norite.

REKLAMA

Leiskite virti dar 5 minutes, ir sriuba bus paruošta!

REKLAMA

Sriubos dieta

Kaip tikriausiai supratote iš pavadinimo, ši sriuba skirta visiems, norintiems numesti svorio.

REKLAMA

Vartojant šią sriubą, bus apribotas per dieną suvartojamų kalorijų skaičius, todėl organizmas bus priverstas pasisemti jų iš riebalų atsargų.

REKLAMA

Šią sriubą reikėtų valgyti ne tik pusryčiams, bet ir vietoj kitų patiekalų, o paskui palaipsniui papildyti racioną liesa mėsa (vištiena, kalakutiena, veršiena ir kt.), vaisiais ir daržovėmis bei liesa žuvimi.

Sėkmės!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].