Įdarą galite pasirinkti pagal savo skonį!

REKLAMA

Ingredientai:

  • grietinė arba kefyras – 1 stiklinė
  • majonezas – 1 stiklinė
  • kiaušiniai – 3 vnt.
  • miltai – 1 stiklinė
  • soda, nugesinta actu – 0,5 šaukštelio
  • kepimo milteliai – 0,5 pakelio
  • druska pagal skonį.

Įdarui:

REKLAMA

1 variantas:

  • 2 skardinės sairos (žuvies konservų);
  • 2 virti kiaušiniai;
  • Susmulkinti ir apkepti 2 dideli svogūnai;
  • Žalumynai.

2 variantas:

REKLAMA
  • 4-5 virti kiaušiniai
  • Svogūnų laiškai
  • Druska.

3 variantas:

  • Virta vištiena
  • Tarkuotas sūris
  • Žalumynai.

Daugiau pasirinkimų:

REKLAMA
  • – kepti grybai su svogūnais.
  • – bulvių košė su keptais grybais ir svogūnais.
  • – kopūstai, kepinti svogūnai, įdedant virto kiaušinio.
  • – malta mėsa su ryžiais ir kt.

Paruošimas:

Tešlos paruošimas:

REKLAMA
  1. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais.
  2. Kiaušinius išplakite su žiupsneliu druskos, tada įdėkite majonezo, grietinės ir sodos, sumaišykite.
  3. Suberkite miltus su kepimo milteliais.
  4. Išmaišykite. Turėtumėte gauti tirštos grietinės konsistencijos masę.
  5. Supilkite tešlą į riebalais išteptą formą. Ant tešlos uždėkite įdaro ir užpilkite antrą tešlos pusę.
  6. Pyragą kepkite 180°C temperatūroje 40 minučių.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].