Aš jį ruošiau tris dienas iš eilės!

REKLAMA

Skanus tiek karštas, tiek ir šaltas!

Ingredientai:

REKLAMA
  • Varškė – 200 g
  • Kefyras – 200 g
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Cukrus – 50 g
  • Druska – 1/2 šaukštelio
  • Vanilės ekstraktas – 1 šaukštelio
  • Soda – 3/4 šaukštelio
  • Miltai – 150 g

Paruošimas:

  1. Sumaišykite kiaušinius, kefyrą, varškę, cukrų, druską ir vanilės ekstraktą.
  2. Suberkite persijotus miltus ir sodą.
  3. Turėtų gautis blynų tirštumo tešla.
  4. Įpilkite tešlą į įkaitintą keptuvę su sviestu.
  5. Uždenkite dangčiu ir kepkite 5-6 minutes šiek tiek žemesnėje nei vidutinės kaitros temperatūroje iki auksinės spalvos, neatidarydami dangčio.
  6. Tada švelniai apverskite į kitą pusę, naudodami lėkštę.
  7. Kepkite dar 5-6 minutes ant kitos pusės, kol paruduos. Patikrinkite dantų krapštuku, ar iškepė.

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].