REKLAMA

Jums reikės:

  • Kiaušinio 1 vnt.
  • Druskos 0,5 šaukštelio
  • Acto 9% 1 valgomo šaukšto
  • Šalto vandens 200 ml
  • Miltų 800 g
  • Margarino (atšaldyto) 450 g

Apibarstymui:

REKLAMA
  • Cukraus 5-7 šaukštų

Gaminimo eiga:

Pirmiausia sumaišykite kiaušinius su druska.

REKLAMA

Įpilkite acto ir vandens.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Ant stalo suberkite persijotus miltus.

REKLAMA

Supjaustykite ir sudėkite ant viršaus sviesto gabaliukus, ir viską sumaišykite su miltais.

REKLAMA

Tada viduryje padarykite duobutę ir supilkite skystą mišinį su kiaušiniais, soda, actu ir vandeniu.

REKLAMA

Iškočiokite tešlą, kurią suspauskite į paplotį ir suvyniokite ją į maistinę plėvelę.

REKLAMA

Leiskite 30 minučių pabūti šaldytuve.

Tada išpakuokite, padėkite ant miltais pabarstytos lentos ir iškočiokite.

REKLAMA

REKLAMA

Pabarstykite cukrumi ir kočėlu lengvai iškočiokite tešlą.

REKLAMA

Tuomet tešlą perlenkite per pusę ir dar kartą sulenkite, vis pabarstydami cukrumi.

Viršų patepkite vandeniu ir vėl iškočiokite tešlą.

REKLAMA

Pabarstykite cukrumi ir supjaustykite juostelėmis.

REKLAMA

Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].