Tai – skanus, sotus ir greitai paruošiamas avokadų užkandis, kuris tikrai nepaliks abejingų. Puikiai tinka ir šventiniam stalui!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 prinokusių avokadų
  • 35 g kvietinių miltų
  • 1 kiaušinio
  • Džiūvėsėlių
  • 2 valgomųjų šaukštų saulėgrąžų aliejaus
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

REKLAMA

Kaip gaminti?

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.

REKLAMA

Nulupkite avokadus. Minkštimą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais (jei avokadą apšlakstysite citrinos sultimis, jis nepatamsės).

REKLAMA

Avokado griežinėlius apvoliokite miltuose, tuomet – kiaušinyje, o galiausiai – džiūvėsėliuose.

REKLAMA

Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, pašaukite į orkaitę 15 minučių.

Patiekite su mėgstamu padažu.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].