Tai – skanus, sotus ir greitai paruošiamas avokadų užkandis, kuris tikrai nepaliks abejingų. Puikiai tinka ir šventiniam stalui!
REKLAMA
Jums reikės:
- 2 prinokusių avokadų
- 35 g kvietinių miltų
- 1 kiaušinio
- Džiūvėsėlių
- 2 valgomųjų šaukštų saulėgrąžų aliejaus
- Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
REKLAMA
Kaip gaminti?
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
REKLAMA
Nulupkite avokadus. Minkštimą supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais (jei avokadą apšlakstysite citrinos sultimis, jis nepatamsės).
REKLAMA
Avokado griežinėlius apvoliokite miltuose, tuomet – kiaušinyje, o galiausiai – džiūvėsėliuose.
REKLAMA
Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite druska ir pipirais, pašaukite į orkaitę 15 minučių.
Patiekite su mėgstamu padažu.
REKLAMA
Linkime gero skonio!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].