Visada laikykite šį receptą po ranka, jei netikėtai sulauktumėte svečių!

REKLAMA

Reikės:

2 stiklinių miltų;

REKLAMA

1 stiklinės kefyro;

2 kiaušinių;

REKLAMA

1 stiklinės cukraus;

uogienės (gervuogių, juodųjų serbentų, slyvų arba mėlynių);

REKLAMA

2 šaukštelių sodos;

Kremui:

2 šaukštų grietinės;

REKLAMA

0,5-1 šaukšto cukraus.

Paruošimas:

Išplakite kiaušinius su cukrumi.

REKLAMA

Sudėkite kefyrą, miltus ir sodą.

REKLAMA

Iškepkite 4 biskvitus orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Paruoškite kremą. Išplakite grietinę su cukrumi.

REKLAMA

Biskvitus sutepkite kremu ir padėkite į šaldytuvą, kad įsigertų.

REKLAMA

Toliau sluoksniuokite tortą. Pertepkite sluoksnius uogiene. Kraštus ir viršų aptepkite kremu. Galite papuošti tarkuotu šokoladu.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].