Norite saldaus užkandžio prie arbatos ar kavos? Pamėginkite šį receptą!

REKLAMA

Sudėtis

REKLAMA

Tešla:

4 kiaušiniai

4 šaukštai miltų

REKLAMA

4 šaukštai cukraus

0,5 šaukštelio kepimo miltelių

REKLAMA

Įdaras:

4 obuoliai

2 šaukštai cukraus

REKLAMA

1 šaukštelis vanilinio cukraus

100 g graikinių riešutų (galima keisti bet kokiais)

REKLAMA

Gaminimas:

Obuolius sutarkuokite stambia tarka, suberkite cukrų, vanilinį cukrų, susmulkintus riešutus.

REKLAMA

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, išlyginkite.

REKLAMA

Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos. Plakite trynius 1-2 minutes, suberkite cukrų ir plakite dar 1–2 minutes.

REKLAMA

Palaipsniui įmaišykite miltus su kepimo milteliais, tada švelniai įmaišykite baltymus.

REKLAMA

Tešlą išklokite ant kepimo skardoje išklotos masės. Išlyginkite.

REKLAMA

Kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Tada atsargiai apverskite kepimo skardą su paruoštu pyragu ant švaraus rankšluosčio. Greitai nuimkite kepimo popierių ir rankšluosčiu susukite į ritinį. Galima ir be rankšluosčio, jei nedega pirštai.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].