Šie blyneliai tikrai labai skanūs!

REKLAMA

Ypatingą skonį suteikia slaptas ingredientas, kurį į tešlą dėdavo mano senelė – tarkuoti obuoliai.

REKLAMA

Dėl jų blynai yra minkšti, purūs ir labai labai skanūs.

Būtinai išbandykite šį receptą, tikrai pamėgsite blynus su obuoliais.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 600 ml pieno
  • 250 g pusiau rupių miltų
  • 2 vnt. kiaušinių
  • 3 vnt. obuolių
  • 2 pak. vanilinio cukraus

Įdarui:

REKLAMA
  • 1 pak. cinamoninio cukraus
  • 2 saujų razinų
  • Žiupsnelio druskos
  • 250 g varškės

Kepimui:

  • Aliejaus

Papuošimui

REKLAMA
  • Cukraus pudros

Gaminimo eiga:

Obuolius nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

REKLAMA

Gerai išmaišykite pieną, vanilinį cukrų ir kiaušinius + vieną baltymą.

REKLAMA

Taip pat suberkite miltus.

Sumaišykite tešlą elektriniu plakikliu.

REKLAMA

Sudėkite tarkuotus obuolius, išmaišykite.

Iš tešlos gaminkite blynus, vieną samtelį mišinio dėkite į keptuvę su trupučiu aliejaus ir šaukštu suformuokite norimą formą.

REKLAMA

Iškepkite blynus iš abiejų pusių.

REKLAMA

Paruoškite įdarą:

REKLAMA

Sumaišykite varškę, vanilinį cukrų, razinas, kiaušinio trynį, cinamono cukrų.

Įdarykite blynelius, apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].