Skanūs blyneliai su obuoliais, kurie yra nuostabiai purūs, švelnūs ir į juos nereikia įmaišyti mielių. Puiki vakarienė arba saldūs pusryčiai visai jūsų šeimai!

REKLAMA

Jums riekės:

REKLAMA
  • 2 kiaušinių
  • Vanilinio cukraus
  • 2 valgomųjų šaukštų cukraus pudros
  • Žiupsnelio druskos
  • 1 stiklinės paprastų miltų
  • 1 stiklinės pieno
  • 1 stiklinės tarkuotų obuolių (apie 2 obuolių)
  • 1 valgomojo šaukšto aliejaus

Galite patiekti su:

  • Cukraus pudra
  • Varške
  • Grietine
  • Šviežiais vaisiais
  • Klevų sirupu

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

REKLAMA

Sumaišykite trynius su cukrumi, vaniliniu cukrumi, pienu ir druska.

REKLAMA

Po truputį suberkite persijotus miltus, stenkitės, kad nesusidarytų gumuliukų.

Tada įmaišykite tarkuotus obuolius.

REKLAMA

Kiaušinių baltymus išplakite iki standumo.

REKLAMA

Palaipsniui juos įmaišykite į tešlą.

Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol jie įgaus šviesiai rudą spalvą.

REKLAMA

Patiekite su norimais priedais.

Bet labiausiai juos tinka tiesiog apibarstyti cukraus pudra.

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].