Patiekalai iš bulvių yra paprasti ir greitai paruošiami, juos visi labai mėgsta.

REKLAMA

Bulvės sutarkuojamos ir sumaišomos su svogūnais bei kitais ingredientais. Tuomet blynai kepami, kol įgauna gražią auksinę spalvą ir patiekiami dar karšti.

REKLAMA

Tačiau šį paruošimo procesą galima gerokai pagreitinti. Norime su jumis pasidalinti puikiu patarimu iš „YouTube” kanalo, kaip paruošti bulvinius blynus su trintuvu.

REKLAMA

Bulvinių blynų skonis tiesiogiai priklauso nuo mišinio konsistencijos.

Jei bulves sutarkuosite rankomis, bulvių mišinys nebus vientisas. Šis paruošimo būdas su trintuvu užtikrina, kad blynai bus labai minkšti.

REKLAMA

Jie greitai paruošiami, paprasti ir skanūs – įsitikinkite patys!

Jums reikės:

REKLAMA
  • Bulvių 1 kg
  • Svogūnų 1-2 vnt.
  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Kvietinių miltų 1 puodelio (apie 150 g)
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejaus

Gaminimo eiga:

Paruoškite visus ingredientus.

REKLAMA

Ilgiausiai užtrunka nuskusti ir supjaustyti bulves, o visa kita užtrunka tik minutę!

REKLAMA

Sudėkite bulves su svogūnais ar česnakais į virtuvinį kombainą ir tiesiog sutrinkite.

Paruošite vienodą masę.

REKLAMA

Supilkite mišinį į atskirą dubenį, įmuškite kiaušinius, suberkite miltus ir pagardinkite druska bei pipirais.

REKLAMA

Gerai išmaišykite.

REKLAMA

Paruoškite keptuvę, įkaitinkite joje aliejų.

REKLAMA

Šaukštu dėkite mišinį ir formuokite atskirus blynelius, ir kepkite iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

REKLAMA

Paruoštus blynus dėkite į lėkštę su popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte riebalų perteklių.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].