Skanūs blynai, kuriais galite mėgautis kai tik panorėsite. Pridėkite porų, ir jie bus dar skanesni! Fantastiškas ir greitas patiekalas!

REKLAMA

Išbandykite šį receptą iš „YouTube“ kanalo.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 500-600 g bulvių
  • 1 kiaušinio
  • 70-90 g porų
  • 20-30 g paprastų miltų
  • 1 valgomojo šaukšto grietinės
  • Augalinio aliejaus kepimui
  • Druskos
  • Juodųjų maltų pipirų

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Gerai nuplaukite porus.

Smulkiai supjaustykite.

REKLAMA

Nulupkite bulves.

REKLAMA

Supjaustykite mažesniais gabalėliais.

Sudėkite juos į smulkintuvą su kiaušiniu, grietine.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Sudėkite susmulkintus porus ir suberkite paprastus miltus, viską išmaišykite.

Į keptuvę supilkite aliejų ir įkaitinkite.

REKLAMA

Bulvių mišinį šaukštu sudėkite į įkaitintą aliejų.

Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

REKLAMA

Padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad būtų pašalintas riebalų perteklius.

REKLAMA

Atlikta!

Galite patiekti.

REKLAMA

Keletas gudrybių, kaip iškepti geriausius blynus

Tikriausiai daugeliui žmonių skanūs bulviniai blynai patinka. Kai kurie žmonės juos gali valgyti net kasdien.

REKLAMA

Bulviniai blynai yra vienas iš gardumynų, tapusių mūsų virtuvės pagrindiniu patiekalu.

Kiekvienuose namuose jie ruošiami šiek tiek kitaip. Kai kurie naudoja įvairias gudrybes, kad blynai būtų dar skanesni.

REKLAMA

Kaip bulvinius blynus pasigaminti dar skanesnius – sužinosite iš šių profesionalių virėjų patarimų.

REKLAMA

Kaip paruošti traškius bulvinius blynus?

Bulviniai blynai bus traškesni, jei naudosite tinkamą kiekį miltų.

REKLAMA

Dėl per didelio šio ingrediento kiekio blynai gali tapti blogos konsistencijos.

Todėl miltų geriau dėti šiek tiek mažiau.

REKLAMA

Labai svarbu pasirinkti miltų rūšį.

REKLAMA

Bulviniams blynams dažniausiai naudojami kvietiniai miltai.

Tinkamiausias tipas yra nuo 400 iki 500.

REKLAMA

Naudojant tokius miltus, blynų tešla bus tinkamos konsistencijos.

Panašų efektą galima pasiekti naudojant kukurūzų miltus. Be to, tai turės nežymios įtakos blynų skoniui, taip pat jie bus šiek tiek geltonesni.

REKLAMA

Bulvių ir grikių miltai yra patys netinkamiausi. Su šiais miltais pagaminti bulviniai blynai bus kieti arba guminiai.

REKLAMA

Blynų traškumą lemia ne tik miltai.

Kepdami įsitikinkite, kad aliejus yra pakankamai įkaitęs.

REKLAMA

Rapsų aliejaus temperatūra turi būti 180°C.

Tada bulviniai blynai bus tolygiai iškepę ir traškūs.

REKLAMA

Kai blynus dedame į keptuvę, geriausia tai daryti nedidelėmis porcijomis.

Plonesni blynai būna traškesni. Laikykitės šių patarimų ir išsikepsite nuostabiai skanius blynus!

REKLAMA

Unikalios bulvinių blynų versijos

REKLAMA

Paprastai bulviniai blynai patiekiami su grietine. Kai kurie žmonės prie šio valgio net išgeria stiklinę pieno.

Žinoma, bulvinių blynų masę galima paruošti įvairiais būdais.

REKLAMA

Galite į masę įdėti, pavyzdžiui, smulkintų špinatų lapų arba petražolių.

Galite paeksperimentuoti ir su prieskoniais.

REKLAMA

Šiek tiek česnako, ciberžolės ir rūkytos paprikos miltelių suteiks patiekalui išskirtinį skonį.

Į bulvių masę galite įdėti ir tarkuoto sūrio. Būdų yra daug, o jūs galite pasinaudoti savo išradingumu.

REKLAMA

Mėgaukitės puikiu skoniu!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].