Šie blyneliai yra labai skanūs ir neturintys daug kalorijų, taigi, juos galite drąsiai valgyti ne tik pietums, bet ir vakarienei!

REKLAMA

Jums reikės:

1 cukinijos

REKLAMA

1 kiaušinio

1 skiltelės česnako

REKLAMA

Druskos ir juodųjų pipirų

Tarkuoto sūrio

REKLAMA

Kaip gaminti?

Nuplautas cukinijas sutarkuokite stambia trintuve, įdėkite sūrio ir smulkinto česnako,  įmuškite kiaušinį, įberkite šiek tiek juodųjų pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Skardą išklokite kepimo popieriumi, pilkite gautą tešlą.

REKLAMA

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol cukinijų paplotėliai taps auksinės spalvos.

Jei norite, kad blyneliai būtų traškesni, juos galite 3 minutes pakepti ant grotelių.

REKLAMA

Palaukite, kol blyneliai šiek tiek pravės – juos bus paprasčiau atskirti nuo kepimo popieriaus.

Patiekite su pomidorais ar kitu garnyru.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].